Skip to content

Lähde mukaan näytteilleasettajaksi

Tule mukaan Apuvälinemessujen näytteilleasettajakaartiin!

Apuvälinemessut esittelee apuvälineet laajasti. Mukana on tuotteet, palvelut ja ratkaisut liikkumiseen, kommunikointiin, asumiseen, harrastamiseen ja arjen askareisiin. Apuväline helpottaa ja mahdollistaa sujuvaa arkea, töissä ja kotona.

Apuvälinemessuilla etsitään todellisia ratkaisuja sujuvaan arkeen. Tervetuloa mukaan!

Varaa paikka messuille

Tavoita kohderyhmä kasvokkain

Messuilla ulottuvillasi on tuhansia kontakteja muutaman päivän aikana. Apuvälinemessuilla on vieraillut 12 000-15 000 kävijää kolmen päivän aikana. Mukana on apuvälineiden käyttäjiä, kuntoutuksen ja hoivan ammattilaisia sekä sosiaali- ja terveysalan päättäjiä ja toimijoita.

Tutustu tarkemmin kohderyhmiin

Messut osana markkinointia

Maailman muuttuessa yhä digitaalisemmaksi, kasvokkain kohtaamiset ovat arvokkaita. Apuvälinemessut kokoaa oman alansa osaajat, tiedon ja ratkaisut yhteen. Kohtaamisissa syntyy aina jotain uutta – kontakteja, kasvua ja uutta liiketoimintaa.

Messut on suuri panostus, mutta hyvällä suunnittelulla saat tehot irti tästä laajasta mediasta ennakkoon, paikan päällä ja jälkeen. Onnistuneet messut on yhteinen tavoitteemme.

Vinkkejä onnistumiseen messuilla

Mitä messuille osallistuminen maksaa?

Messuosaston hinta koostuu osastopaikasta, rekisteröintimaksusta, osaston rakenteista ja kalusteista sekä henkilöstön ja mahdollisen ohjelman kustannuksista.Voit varata meiltä vain paikan tai valita valmiiksi rakennetun ja kalustetun paketin. Hinta määräytyy osaston koon mukaan – mitä haluat esitellä osastollasi ja minkälaista toimintaa sinä olisi?

Tarjolla on myös lisänäkyvyyksiä ennakkoon messujen markkinoinnissa sekä paikan päällä messualueella. Kutsu kävijöitä osastollesi bannerein, ohjaa osastollesi lattiatarroin tai varaa asiantuntijan puheenvuoro ohjelmalavalta.

Katso tarkempia hintatietoja

Varaa paikkasi tai soita ja kysy lisää!

 

Taina Hiekkataipale, Expomark Oy

Taina Hiekkataipale
Expomark Oy
p. 040 550 5950
taina.hiekkataipale@expomark.fi

Merja Lehmonen, Expomark

Merja Lehmonen
Expomark Oy
p. 040 848 4875
merja.lehmonen@expomark.fi

Pyydä tarjous tai kysy lisää lomakkeella